A Szegedi Törvényszék ismételten eredményesen pályázott a „Családbarát munkahely” címre

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” témában 2019. évre meghirdetett nyílt pályázatán a Szegedi Törvényszék „CSALÁDBARÁT MUNKAHELY=KIEGYENSÚLYOZOTT CSALÁD” című pályázata 2 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, amelyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

A Szegedi Törvényszék a pályázat eredményeként családi élet és munkahelyi teljesítmény sikeres összehangolásához kapcsolódóan szakemberek segítségével életvezetési tanácsadással egybekötött stressz-kezelő és időgazdálkodási tréninget, a munkavállalók mentális és testi egészségére jótékony hatású Egészségnapot, valamint a családi élet és munkahelyi elvárások harmonizálása érdekében Családi Napot kíván szervezni.

A sikeres pályázattal járó elismerést 2019. július 11. napján megtartott díjátadó ünnepségen dr. Nagy Andrea kollégiumvezető-helyettes asszony vette át dr. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszonytól.

 

Szeged, 2019. július 17. napján

 

a Szegedi Törvényszék Sajtóosztálya