Szegedi Törvényszék Munkaügyi Csoportja

Cím
6720 Szeged, Széchenyi tér 4.
Központi telefonszám
Központi szám: 62/795 065
Munkaügyi Csoportvezető
dr. Kőrösi Gábor

Ügyfélfogadási rend

Megközelíthetőség autóval

Szeged belvárosát gépjárművel 4 főútról, valamint az M5-ös és M43-as autópályáról lehet megközelíteni.

Az M5-ös autópálya, valamint az 5-ös főút (Budapest) irányából érkezők Szeged belvárosába a Dorozsmai úton keresztül jutnak el. A Szegedi Törvényszék, valamint a Szegedi Járásbíróság épülete a Dorozsmai út- Kossuth Lajos sugárút - Széchenyi tér útvonalon keresztül egyenesen haladva érhető el.

Az 5-ös főút (Röszke) irányából érkezők az 5-ös főút - Kálvária sugárút - Dugonics téri körforgalomnál balra fordulva Tisza Lajos körút - Kossuth Lajos sugárút kereszteződésnél jobbra fordulva közelíthetik meg a Széchenyi tér 4.
sz. alatti épületet.

A 47-es főút (Hódmezővásárhely) irányából érkezők a bíróság épületét a 47-es főút - József Attila sugárút - Tisza Lajos körút - Takaréktár u. - Széchenyi tér útvonalon keresztül közelíthetik meg.

Az M43-as autópálya (Makó) irányából érkezők a 47-es főútra letérve a korábban részletezett útvonalon haladva juthatnak el a bíróság épületéhez.

A 43-as főút (Makó) irányából érkezők a bíróság épületét a 43-as főút- Székely sor kereszteződésénél balra fordulva Belvárosi híd - Híd utca irányában egyenesen továbbhaladva közelíthetik meg a Széchenyi teret.

Az 55-ös főút (Mórahalom) irányából érkezők a bíróság épületét az 55-ös főút (bajai út) - Kálvária sugárút - Dugonics téri körforgalomnál balra fordulva Tisza Lajos körút - Kossuth Lajos sugárút kereszteződésnél jobbra fordulva érik el a Széchenyi tér 4. sz. alatti épületet.

Parkolás

Személyautóval érkezők parkolóhelyet találnak a bíróság épülete előtt a Széchenyi téren, illetve az épület mögött a Deák Ferenc utcában, valamint az épület mellett lévő Wesselényi utcában. Szegeden a parkolás díjköteles, csak előre megváltott és érvényesített parkolójeggyel lehetséges.
Parkolással kapcsolatos információkat itt talál: https://szepark.hu

Megközelíthetőség közösségi közlekedéssel

Amennyiben vonattal érkezik Szegedre:

A vasútállomás a Szeged, Indóház tér 2. szám alatt található.

Gyalogosan: a vasútállomástól 15-20 perc alatt elérhető el a bíróság épülete a belvárosba vezető Boldogasszony sugárút - Aradi vértanúk tere – Kelemen utca – Széchenyi tér útvonalon keresztül.

Tömegközlekedési eszközzel: a vasútállomástól 10 perc alatt az 1–es számú villamossal átszállás nélkül érhető el a Széchenyi téri megálló, ahonnan kb. 2 perc gyalogosan az épület. (Menetjegy a villamoson is megvásárolható.)

A vasúti menetrendről és a díjszabásról a www.mav.hu internetes oldalon tájékozódhat.

 

Amennyiben busszal érkezik Szegedre:

A buszállomás a Mars téren található.

Gyalogosan: a buszállomástól 10-15 perc alatt elérhető a bíróság épülete a belvárosba vezető Mérey utca – Kiss Ernő utca – Széchenyi tér útvonal keresztül.

Tömegközlekedési eszközzel: a buszállomástól 5 perc alatt a Kossuth Lajos sgt. 40. szám alatt található Anatómia Intézet elől indulva az 1-es számú villamossal, illetve a Mars térről a Széchenyi tér irányába induló 5, 7, 8, 9, 19 számú trolibuszokkal, valamint 60, 60Y, 70, 71, 72 helyi járatú buszokkal közelíthető meg a bíróság épülete. (Menetjegy a tömegközlekedési eszközökön is megvásárolható.)

Akadálymentesítéssel kapcsolatos információk elérhetőek az alábbi hivatkozásról.