Ügyfél-elégedettség mérése

Tisztelt Ügyfelünk!

A Szegedi Törvényszék kiemelt figyelmet kíván fordítani a bírósághoz forduló ügyfelek véleményének megismerésére. Ezért is vállalta a Szervezetfejlesztés a Szegedi Törvényszéken elnevezésű pályázati projektben, hogy a korábban használt ügyfél-elégedettségi űrlapot bővítve egy szélesebb körű és az ügyfelek igényének, véleményének minél szélesebb körű megismerését lehetővé tevő kérdőív készüljön el.

Kérjük, szenteljen rá néhány percet és ossza meg velünk az ügyfélkapcsolatok során szerzett tapasztalatait.

A jelen oldalról letölthető kérdőív papír alapú formában megtalálja valamennyi bírósági kezelőirodában. A kitöltött kérdőívet a kezelőirodákon elhelyezett gyűjtőládába dobhatja.

Amennyiben elektronikusan szeretné a kitöltött kérdőívet eljutattni, úgy kérjük a kitöltött és bescannelt kérdőívet küldje meg az ugyfelelegedettseg_szt@szegedit.birosag.hu címre, az e-mailben kérjük feltétlenül írja meg, hogy melyik bírósági egység tevékenységét értékelte.

 

Az oldalon található tartalmak a "Szervezetfejlesztés a Szegedi Törvényszéken" elnevezésű ÁROP-1.2.18/-2013-2013-0045. kódszámú projekt keretében készültek. 

Az oldalon található tartalmak a Szegedi Törvényszék kizárólagos tulajdonát képezik. Azok bármi nemű másolása, vagy felhasználása a tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül szerzői jogi következményeket von után.