Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság

Cím
6722 Szeged, Tábor u. 4.
Levelezési cím
6701 Szeged, Pf.: 408
Központi telefonszám
+36 62 795 011 / FAX: +36 62 563 406
E-mail cím
birosag_munkaugy@szeged-mu.birosag.hu
Elnök:
Dr. Szőllősiné dr. Tóth Zsuzsanna
Elnökhelyettes:
-

Ügyfélfogadási rend

Közigazgatási Munkaügyi iroda:
hétfő, kedd, szerda, csütörtök 9-11 óráig,
péntek 8 – 12 óráig, 13 – 15 óráig.
Panasznapi ügyfélfogadás:
pénteken: 8-12 óráig, 13-15 óráig.

Megközelíthetőség autóval

GPS: X 20,146 Y 46,256

Szeged belvárosát gépjárművel 4 főútról, valamint az M5-ös és M43-as autópályáról lehet megközelíteni.

Az M5-ös autópálya, valamint az 5-ös főút (Budapest) irányából érkezők Szeged belvárosába a Dorozsmai úton keresztül jutnak el. A Szegedi Törvényszék, valamint a Szegedi Járásbíróság épülete a Dorozsmai út - Kossuth Lajos sugárút - Tábor utcán balra (a Kormányhivatal épülete után).

Az 5-ös főút (Röszke) irányából érkezők az 5-ös főút - Kálvária sugárút - Dugonics téri körforgalomnál balra fordulva a Tisza Lajos körút - Kossuth Lajos sugárút kereszteződésnél pedig balra fordulva közelíthetik meg a Tábor utca 4.
szám alatti épületet.

A 47-es főút (Hódmezővásárhely) irányából érkezők a bíróság épületét a 47-es főút - József Attila sugárút a Tisza Lajos körút - Kossuth Lajos sugárút kereszteződésnél pedig jobbra fordulva végül a második utcán balra fordulva közelíthetik meg a Tábor utca 4. szám alatti épületet.

Az M43-as autópálya (Makó) irányából érkezők a 47-es főútra letérve a korábban részletezett útvonalon haladva juthatnak el a bíróság épületéhez.

A 43-as főút (Makó) irányából érkezők a bíróság épületét a 43-as főút - Székely sor kereszteződésénél balra fordulva Belvárosi híd - Híd utca irányában egyenesen továbbhaladva megkerülve a Széchenyi teret juthatnak ki a Kossuth Lajos sugáérútra, ahol a Tisza Lajos krt-i kereszteződést követően a 2. utcán balra fordulva juthatnak el a Tábor utca 4. szám alá.

Az 55-ös főút (Mórahalom) irányából érkezők a bíróság épületét az 55-ös főút (Bajai út) - Kálvária sugárút - Dugonics téri körforgalomnál balra fordulva a Tisza Lajos körút - Kossuth Lajos sugárút kereszteződésnél pedig balra fordulva közelíthetik meg a Tábor utca 4. szám alatti épületet.

Parkolás

A személyautóval érkezőknek a Tábor utcában, valamint a környező utcákban is lehetőségük van parkolásra. Szegeden a parkolás díjköteles, csak előre megváltott és érvényesített parkolójeggyel lehetséges. Parkolójegyet előre kell váltani, amelyet a Széchenyi téren található újságárusoknál, illetve mobiltelefon segítségével SMS-ben is meg lehet váltani a SZEPARK Kft. rendszerében az alábbiak szerint: http://www.szepark.hu

Az épület előtti közvetlen 7 hely a bíróság részére fenntartott parkolóhely, így ide kérjük ne parkoljanak, mert engedély hiányában a gépjárművek elvontatásra kerülhetnek.

Megközelíthetőség közösségi közlekedéssel

Amennyiben autóbusszal érkezik Szegedre:

A buszállomás a Mars téren található.
Gyalogosan: A buszállomástól gyalogosan 5-10 perc alatt érhető el a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság épülete a belvárosba vezető Mérey utca - Tábor utca útvonalon keresztül.

 

Amennyiben vonattal érkezik Szegedre:

A vasútállomás a Szeged, Indóház tér 2. szám alatt található.

Gyalogosan: A vasútállomástól gyalogosan 25-30 perc alatt érhető el a belvárosba vezető Boldogasszony sugárút - Aradi vértanúk tere - Kelemen utca - Széchenyi tér - Kossuth Lajos sugárút - Tábor utca útvonalon keresztül.

Tömegközlekedési eszközzel: a vasútállomástól kb. 15 perc alatt az 1-es számú villamossal átszállás nélkül érhető el a Kossuth Lajos sugárúti megálló, ahonnan kb. 2 perc gyalogosan a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság épülete.
(Menetjegy a villamoson is megvásárolható.)